topbanner

O Νεανικός Ορθόδοξος Σύνδεσμος (ΝεΟΣ) της Εκκλησίας μας σε συνεργασία με την Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών, πραγματοποίησε αιμοδοσία την Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου 2019 (ν.η.), στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου, στην Δάφνη.

aimodosia 1

Για πρώτη φορά υπήρξε μάλιστα συνεργασία με τον Σύλλογο «Όραμα Ελπίδας» και μπορέσαμε να συνδράμουμε στο τόσο σημαντικό έργο που επιτελούν, που είναι η αναζήτηση κατάλληλου μοσχεύματος για παιδιά και ενήλικες που πάσχουν από καρκίνο και άλλα σοβαρά νοσήματα. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα την κα Φιλιώ Πρωτόπαπα για την άριστη συνεργασία που είχαμε.

aimodosia 2

Η προσέλευση του κόσμου ήταν ικανοποιητική και η αιμοδοσία ολοκληρώθηκε με πολύ καλά αποτελέσματα. Την αιμοδοσία στήριξαν κυρίως οι Ενορίες της Αθήνας (Ι.Ν. Αγίων Πέτρου και Παύλου, Ι.Ν. Αγίου Φανουρίου, Ι.Ν. Κοίμησης Θεοτόκου, Ι.Ν. Παναγίας Προυσιώτισσας) και του Πειραιά (Ι.Ν. Αγίου Μηνά, Ι.Ν. Αγίου Νικολάου).

aimodosia 3

Με την παρουσία τους μας τίμησαν ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπός μας Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Καλλίνικος, ο Σεβ/τος Αττικής & Βοιωτίας κ. Χρυσόστομος, ο Σεβ/τος Δημητριάδος κ. Φώτιος, καθώς και ο Ιερομόναχος π. Καλλίνικος.

aimodosia 4

Θερμά ευχαριστούμε τον Εφημέριο του Ναού των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Πρωτοπρ. π. Στυλιανού Τομαή για την εξαιρετική οργάνωση και τη συνεργασία που είχαμε, καθώς και για τα αναμνηστικά που προσφέρθηκαν στο προσωπικό του Τζανείου Νοσοκομείου και του Συλλόγου «Όραμα Ελπίδας».


Επίσης, θερμά ευχαριστούμε την κα Ειρήνη Βελόνη και τους διακονητές του Ναού για τα εδέσματα που προσφέραμε στους αιμοδότες και τους συντελεστές της αιμοδοσίας.

aimodosia

Τέλος, θερμές ευχαριστίες εκφράζουμε σε όλους όσοι συνέβαλαν ώστε να πραγματοποιηθεί με επιτυχία και αυτή η αιμοδοσία του Συνδέσμου μας και υπενθυμίζουμε σε όλους εκείνους τους αδελφούς μας που δεν μπόρεσαν να προσέλθουν στην αιμοδοσία, ότι μπορούν να προσφέρουν μια φιάλη αίματος σε οποιοδήποτε Νοσοκομείο με την ένδειξη: Νεανικός Ορθόδοξος Σύνδεσμος.

Γραμματεία  Νεανικού Ορθοδόξου Συνδέσμου
Εκκλησίας Γ.Ο.Χ. Ελλάδος